Kind033

Anoek D’hoop

Ik ben Anoek, een denkende doener, vooral beide tegelijk waardoor ik soms links en rechts tegelijk wil zijn. In 2015 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, Arnout. We delen onze passie voor muziek en roadtrips. We hebben 2 dochters, Stella en Clea, toffe, pittige dames die ons geregeld uitdagen!

Slaapcoach

filosofie

Ik studeerde in 2007 af als klinisch psycholoog en heb het eerste deel van mijn carrière binnen de bijzondere jeugdzorg gewerkt. Enkele jaren terug ben ik mij beginnen verdiepen in het thema slaap en ben ik hier aanvullende opleidingen rond beginnen volgen. Vervolgens heb ik, samen met een orthopedagoge (Lien), SHIFT opgericht om slaapadvies te geven aan ouders en kinderen.

It takes a small village
to raise a child

Wat kan ik voor jou doen?

Je kan bij mij terecht voor al je zorgen rond de slaap van je kind (0 – 12 jaar). Zowel als je preventief wenst in te zetten op een goede slaapbasis voor je kind of als je moeilijkheden ondervindt bij de slaap van je kind. Gaande van inslaapmoeilijkheden, frequente wake-ups doorheen de nacht, vroege ochtenden, moeilijk lopende dutjes, etc.

Er is altijd iets dat je kan doen: een aanpassing in je slaapomgeving, het bijsturen van je routine, het bijstellen van je mindset rond de slaap van je kind, etc. Ik kijk graag met je mee.

Ik ben eveneens geconventioneerd als psycholoog met slaapexpertise. Dit betekent dat een gesprek (of de gesprekken), als je in aanmerking komt, grotendeels terugbetaald worden door het RIZIV. Een eerste gesprek is dan gratis en vervolgconsultaties kosten 11 euro voor jou als cliënt (4 euro als je verhoogde tegemoetkoming geniet).
A7405005

praktisch

Consultaties op woensdagochtend & donderdagnamiddag


Afspraak boeken door hier te klikken.
Eerste gesprek steeds in Kind, opvolging kan ook online.

anoek@kindmaldegem.be