Disclaimer

Dit is de officiële disclaimer voor Kinderartsenpraktijk Kind. We vragen al onze patiënten en bezoekers van onze praktijk om de onderstaande punten in overweging te nemen:

  1. Medisch Advies: De informatie op deze website en de adviezen die we verstrekken, zijn bedoeld voor algemene educatieve doeleinden. Ze zijn geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een van onze gekwalificeerde kinderartsen voor specifieke gezondheidskwesties met betrekking tot uw kind.
  2. Privacy: Wij respecteren de privacy van onze patiënten en volgen strikte protocollen voor gegevensbescherming en patiëntvertrouwelijkheid. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.
  3. Afspraken en Contact: Voor het maken van afspraken, annuleringen of vragen met betrekking tot de gezondheid van uw kind, neem altijd rechtstreeks contact op met onze praktijk via de daarvoor bestemde kanalen. Gebruik geen informatie op deze website als vervanging voor direct contact met onze medische professionals.
  4. Externe Links: Deze website kan links naar externe websites bevatten voor aanvullende informatie. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de informatie die ze bevatten.
  5. Noodgevallen: In geval van een medische noodsituatie of dringende gezondheidsproblemen, bel onmiddellijk 112 of zoek onmiddellijk medische hulp.
  6. Auteursrecht: De inhoud van deze website, inclusief tekst, afbeeldingen en andere media, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gereproduceerd zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
  7. Wijzigingen in Informatie: We behouden ons het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving.

Door het gebruik van onze praktijk en deze website stemt u in met de bovenstaande voorwaarden en bepalingen. Kinderartsenpraktijk Kind streeft naar de hoogste normen van zorg en informatieverstrekking, en we waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt.