Kind074

Chelsey Mortier

Ik ben Chelsey, fiere mama van 2 kindjes en getrouwd met de liefste papa van Otis en Célis. Een vroedvrouw in hart en nieren sinds 2015, waar ik aan de VIVES Hogeschool in Brugge afstudeerde.

Ik werk sinds 2018 in AZ Alma in Eeklo op de materniteit en het verloskwartier. Daarnaast besloot ik om in 2023 mijn ervaring uit te breiden en begon ik als zelfstandig vroedvrouw binnen de praktijk van Mamalief.

Naast deze prachtige job als vroedvrouw kunnen jullie me ook terugvinden op het secretariaat bij dokter Keepers op maandag en donderdagnamiddag.

Vroedvrouw

filosofie

Een vroedvrouw ondersteunt je vanaf het prille begin en is een vertrouwenspersoon tijdens de zwangerschap en daarna. Ik ben vooral héél dankbaar om de job als vroedvrouw te mogen uitoefenen, om jullie te mogen begeleiden, met het oog op het groeien in jullie rol als nieuwe ouders.

Het zelfzekerder worden en leren vertrouwen in jullie eigen kunnen om jullie kindje te laten groeien en bloeien, binnen een warme en liefdevolle thuis. Ik ben heel erg gemotiveerd om dit samen met jullie waar te maken!

It takes a small village
to raise a child

Wat kan ik voor jou doen?

Als zelfstandig vroedvrouw in de thuiszorg ben ik voornamelijk werkzaam in regio Maldegem en Adegem.


Om jullie aan te melden voor begeleiding verwijs ik jullie graag door naar de website van mamalief: www.vroedvrouwenmamalief.be, daar kunnen jullie een online aanmeldformulier invullen en zal ik vervolgens persoonlijk contact opnemen met jullie.


Ik zal steeds op donderdagvoormiddag consultaties doen binnen Kind, zowel pre- als postnataal. Uiteraard kom ik de eerste 2 weken na de bevalling graag op consultatie bij jullie thuis.

DSC06317 A7405031

praktisch

Consultatie op donderdagvoormiddag


Aanmelden via www.vroedvrouwenmamalief.be

chelsey@kindmaldegem.be
0472 72 15 42