Kind091

dr. Jo Keepers

Ik ben dokter Jo, gelukkige mama van drie zonen (Nicolas, Henri en Laurent) en getrouwd met Sébastien. Ik ben opgegroeid in Gent en had reeds vroeg een grote liefde voor kinderen. Ik werk sinds 2014 in AZ Alma in Eeklo en heb sindsdien ook een privépraktijk in Maldegem.


Mijn keuze om geneeskunde te studeren aan de universiteit van Gent kwam voort uit het diep verlangen om mensen te helpen en de keuze voor kindergeneeskunde was een logisch vervolg.

Kinderarts

filosofie

Ik ben gepassioneerd door mijn werk als kinderarts, vind het belangrijk om goed te communiceren met mijn patiënten en ouders, en wil hen een welkom en veilig gevoel geven. Het is een voorrecht om kinderen van bij geboorte te leren kennen en hen te zien opgroeien tot kleine persoontjes, ieder met hun eigen karakter en talenten.


Dankzij de vertrouwensband met het kind kan ik mijn werk optimaal doen en de juiste adviezen verstrekken. Het maakt me intens gelukkig om in Kind hoogkwalitatieve kindergeneeskunde te kunnen beoefenen dankzij een intense samenwerking met andere collega’s.

A happy baby
is a happy mommy
and a happy mommy
is a happy baby

Wat kan ik voor jou doen?

Je kan bij mij terecht voor neonatale opvolging, vaccinaties, infectieziekten, voedingsproblemen, chronische luchtwegklachten, ontwikkelingsproblemen, problemen met groei en gewicht, aanslepende klachten…

Ik heb een bijzondere interesse in kinderhuidziekten (eczema, wratten,….) en problemen met zindelijkheid (zowel urine als stoelgang en bedplassen).

Samen met kinesiste Esmée richt ik een plasklas op, om kinderen met bedplassen op een kwalitatieve gestructureerde manier te behandelen.
DSC06237 A7405041

praktisch

Consultatie op:


  • maandagnamiddag
  • woensdagnamiddag
  • donderdagnamiddag
  • vrijdagvoormiddag

Afspraken online via www.doctoranytime.be


Dringende afspraken enkel telefonisch via 050 73 39 68 (Kind) of 09 310 04 44 (Eeklo)