Kind020

Fien Maenhaut

Ik ben Fien, een enthousiaste sportieveling met een groot hart voor kinderen.


Als kind ging ik wekelijks naar de KSA om dan uiteindelijk als leidster jaarlijks mee te gaan op kamp. Ik ga nog steeds mee als animator met de organisatie Fielgoed. Zij organiseren kampen voor kinderen met een motorische beperking. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en geef ik ook wekelijks training.

Kinesiste

filosofie

In 2020 studeerde ik af als kinesitherapeute met als afstudeerrichting pediatrie. Een droom werd werkelijkheid ! Ik kreeg de kans om heel veel ervaring op te doen bij verschillende praktijken zoals CAR, Klim OP, kinepraktijk Heusden , Dynamiek Lievegem.

Tijdens elke vorm van therapie staat het kind centraal en proberen we zoveel tegemoet te komen aan de noden van zowel het kind als de ouders.Ook (toekomstige) mama's kunnen bij mij terecht voor pre- en postnatale oefeningen.

It takes a small village
to raise a child

Wat kan ik voor jou doen?

Ik ben gespecialiseerd in autogene drainage en neuromotorische kine. Je kan bij mij terecht voor de afname van de verschillende motorische testen, ontwikkelingsstimulatie, relaxatietechnieken, de beginselen van Bobath.

Ik school mezelf voortdurend bij waardoor ik op de hoogte blijf van nieuwe technieken rond bv schrijfmotoriek. Indien het voor jouw kind aangewezen is om therapie te krijgen op school, kan dit altijd overwogen worden.

Ik begeleid ook (toekomstige) mama's tijdens en na de zwangerschap. Prenatale kiné is ideaal voor toekomstige mama's die klachten ervaren tijdens de zwangerschap of zich graag goed willen voorbereiden op hun bevalling.

Na de bevalling help ik de mama's graag met het herstel van hun lichaam om zich terug in optimale vorm te voelen en kunnen we toewerken naar een eventuele sporthervatting.

DSC06353 A7405015

praktisch

Geconventioneerd


Consultatie op:


  • dinsdagvoormiddag
  • woensdagvoormiddag
  • donderdagvoormiddag
  • vrijdagvoormiddag en namiddag

Afspraak maken via www.dynamiek-lievegem.be

fien@kindmaldegem.be