Kind064

Kimberly Mortier

Ik ben Kimberly en woon in Adegem samen met mijn man Tim en twee kindjes Noor en Warre. Sinds 2009 werk ik als vroedvrouw op de materniteit en het verloskwartier van AZ Alma Eeklo, maar de droom om vroedvrouw te worden ontstond al reeds veel vroeger.

Al toen ik 12 jaar was, wist ik wat ik later wilde worden. Toen waren het nog de lieve baby’s die mij aantrokken in de job, maar later ontdekte ik dat vroedvrouw zijn zo veel meer inhoudt dan de zorg voor baby’s.

Vroedvrouw

filosofie

Gezinnen mogen bijstaan tijdens de zwangerschap, de bevalling, het pril ouderschap en deel mogen uitmaken van een zo uniek moment in iemand zijn leven is prachtig om te doen.


Na tien jaar enkel in het ziekenhuis werken, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik besliste om naast mijn job in het ziekenhuis ook als zelfstandig vroedvrouw aan de slag te gaan. Ik wou vooral meer tijd kunnen nemen om ouders bij te staan en hen ook gedurende het ganse traject te kunnen begeleiden. Ouders zien evolueren in hun rol als ouder en daarbij aan hun zijde kunnen staan is de mooiste job die er is.


De komst van een kindje brengt heel wat teweeg en ik wil jullie hierin zo goed als mogelijk ondersteunen. Jullie kunnen bij mij terecht met al jullie vragen en onzekerheden die dit met zich meebrengt, zodat jullie zelfvertrouwen als ouder kan groeien.

It takes a small village
to raise a child

Wat kan ik voor jou doen?

Jullie kunnen bij mij terecht met al jullie vragen en onzekerheden die dit met zich meebrengt, zodat jullie zelfvertrouwen als ouder kan groeien. Reeds vanaf het begin van de zwangerschap ben ik er om jullie te begeleiden doorheen het hele traject.

Tijdens de zwangerschap komt er heel veel op je af waardoor je soms door het bos de bomen niet meer ziet. Samen met jullie wil ik jullie zo goed mogelijk voorbereiden naar de bevalling en de komst van jullie kindje.
A7405695 DSC06449

praktisch

Consultatie op vrijdagvoormiddag en huisbezoeken.

Aanmelden via kimberly@kindmaldegem.be

kimberly@kindmaldegem.be
0498 38 86 99