Kind086

Sarah Deckers

Ik ben Sarah, mama van een avontuurlijke kleuter, vrouw van Dietmar, ondernemer en orthopedagoge. Ik studeerde af in 2010 aan UGent als klinisch orthopedagoge.

Ik ben zelf eerder avontuurlijk aangelegd: ik hou van uitdagingen en nieuwe ervaringen. Toen dr. Keepers me vroeg om deel te nemen aan haar nieuwe praktijk KIND leek me dit meteen een mooie nieuwe uitdaging.

Orthopedagoge

filosofie

De voorbije 5 jaar werkte ik op pediatrie van AZ Alma. Ik maakte als orthopedagoge kennis met de medische wereld. De voorbije 5 jaar heb ik heel wat gezinnen kunnen begeleiden die uitgedaagd worden in het ouderschap en bij het opgroeien van kinderen. Heel wat ouders zitten wel eens met de handen in het haar als het gaat over de opvoeding van hun kinderen. Ik probeer dit bespreekbaar te maken, samen met jou te zoeken wat er juist aan de hand is en hoe jullie de situatie kunnen aanpakken.

It takes a small village
to raise a child

Wat kan ik voor jou doen?

Je kan samen met jouw kind bij mij terecht als jij je zorgen maakt over de ontwikkeling van je kind, als je kind last heeft van fysieke klachten waar geen fysische oorzaak voor gevonden wordt, als je kind zich niet goed in zijn vel voelt... Je kan ervoor kiezen om één keer bij mij op gesprek te komen, maar je kan ook verschillende gesprekken inplannen.

Ik ben 8u per week geconventioneerd als eerstelijnspsycholoog, dit wil zeggen dat ik iedere week 8 gesprekken kan hebben waarvoor je slechts 11 euro betaalt (4 euro indien je verhoogde tegemoetkoming ontvangt). We bekijken samen of jij hiervoor in aanmerking komt. Daarnaast kan je ook via jouw ziekenfonds nagaan of je recht hebt op terugbetaling psychologische zorg voor jouw kind.
A7405722 A7405567

praktisch

Consultatie op:


  • Maandagvoormiddag
  • Maandagnamiddag
  • Woensdagnamiddag
  • Vrijdagvoormiddag

Afspraak maken via sarah@kindmaldegem.be met vermelding gegevens kind en uw GSM nummer

sarah@kindmaldegem.be
0474 07 67 92